Mittatimpuri
Register

Search Our Site

Kirvesmiehemme tekee rakennustyömailla monenlaisia puurakentamiseen liittyviä töitä sekä mittaamista ja rakennustuotteiden asentamista. Ammattilaisillamme on monipuolista kokemusta, kädentaitoja, tyylitajua, harkintaa ja tinkimättömyyttä oman työn jäljestä. Kirvesmiehet työskentelevät uudis- ja korjausrakennustyömailla tehden erilaisia rakennustöitä niiden aloitusvaiheesta aina työn viimeistelyyn saakka.

Laajaan tehtäväkenttään kuuluvat esimerkiksi puu- ja levymateriaalien käyttöön, rakennuksen mittaamiseen ja rakennustuotteiden asennukseen liittyvät työt. Mittakirvesmies tekee rakennustyössä tarvittavat mittaukset ja huolehtii siitä, että koko rakennus vastaa mitoiltaan piirustuksissa annettuja arvoja. Mittaustyötä tarvitaan sekä uudis- että korjausrakentamisessa.

Sisustuskirvesmiehen tehtäviin kuuluvat mm. ikkuna- ja oviasennukset, ulko- ja sisäseinäverhoukset erilaisia materiaaleja käyttäen, kattoverhoukset, saunojen sisustukset, listoitukset sekä lattioiden päällystämiset parketilla tai lattialaudalla. Puutalojen pystyttäjät pystyttävät tehdasvalmisteisia puutaloja. Työkohteesta riippuen seinälevyelementit pystytetään miesvoimin ja raskaimmat suurelementit asennetaan paikoilleen nosturin avulla. Työn laajuus kussakin kohteessa vaihtelee talotoimituksen mukaan.

Menu

TAGS Rakennus Oy
Kaustisentie 7 A 6, 00420 Helsinki
050-4333 490 - info@tags.fi

Olemme paljon työmailla joten otathan ensin yhteyttä ja sovit tapaamisen. Tarvittaessa tulemme paikan päälle ja annamme työstämme sitovan kustannus arvion.